Новини

От България Bookmark and Share

10.02.2022 г.  11:27 ч.
Ефективни модели за микрофинансиране и програми в подкрепа на стартъпи и МСП представя ББР
АВТОР: publics.bg


  • © Freepik

Възможностите за дългово финансиране са основен акцент на втората стратегическа среща по програмата beamUp lab vol.2. Водеща организация на срещата е Българската банка за развитие (ББР). Г-н Цанко Арабаджиев, изпълнителен директор на ББР ще открие Gravity MeetUp II, а топ мениджъри от ББР Микрофинансиране и Фонда за капиталови инвестиции към банката ще представят ефективни модели за финансиране и актуални програми в подкрепа на стартъпи и МСП. Илюстрация на водещите инвестиционни практики на ББР ще бъде успешната история на International Power Supply – компания, специализирана в научноизследователската и развойна дейност, прецизното производство на електроника и технологии за преобразуване на енергия.

„Радваме се да приветстваме новия съветник на beamUp lab в лицето на консултантската компания EY Bulgaria, която със своята глобална експертиза и опит ще обогати програмата и ще допринесе за бизнес израстването на участниците в нея. Екосистемата на успешни стартъпи и МСП има жизнена потребност от сътрудничество на всички заинтересовани за нейното развитие фактори в икономиката на България“, каза доц. д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на Българска фондова борса.

В специална сесия представители на най-високо ниво от EY Bulgaria ще запознаят участниците в срещата с целия процес по подготовка на една компания за стратегическа сделка, включително с гледната точка на купувача , както и с данъчните и правни предизвикателства по този път. EY е световен лидер в сферата на одита, данъците, финансовите консултации и сделки с 30 годишно присъствие на българския пазар и опит в консултирането на едни от най-големите сделки, реализирани в страната ни.


ЕТИКЕТИ: МСП | Финансиране | ББР | Българска банка за развите | Микрофинансиране | beam Up 


Всички новини от България

Няма публикувани коментари
Влез за да коментираш


Интервю

11.06.2024  Валентин Николов, изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй”
Днес повече от всякога светът се нуждае от ядрена енергетика
Пълен текст

Събития

Няма въведени записи в тази категория!

Анкета

С какво транспортно средство стигате до работните си места?