Новини

От България Bookmark and Share

24.11.2020 г.  13:32 ч.
CLICO България беше отличена за най-добър дистрибутор на F5 в Югоизточна Европа за 2020 г.
АВТОР: publics.bg

  • Александър Стаменов, регионален мениджър в CLICO България
    © CLICO България

„Избрахме CLICO България за най-добрия дистрибутор на F5 в Югоизточна Европа по няколко причини. Въпреки че тази година беше рекордна за CLICO България по отношение на приходи за F5, разбира се, винаги има дистрибутори от по-големи европейски държави, които водят по този показател. Така че приходите не бяха водещият фактор. CLICO България постигнаха високи резултати при т.нар. метрика „Качество, не количество“. Постигнаха изключителни резултати що се отнася до продажби на продуктовия микс на F5, включително и реализиране на първата Enterprise Licensing Agreement сделка на F5 в Източна Европа. Помогнаха ни да развием отношения с няколко нови клиента от различни вертикали.

Разполагат с отлични технически знания и умения, свързани с F5. Предлагат и отлични сътрудничество и комуникация, не само при продажбите, но и в контекста на техническата част, маркетинг и бек-офис. Бих искал да благодаря на екипа на CLICO България за сътрудничеството и подкрепата, които оказваха на F5 през 2020 г. Очакваме новата 2021 г. да бъде изпълнена с предизвикателства, но също така и с успехи“, сподели регионалният мениджър за Югоизточна Европа на F5 Якуб Шумпих.

F5 е глобална компания с над 20 години опит, специализирана в решения за подобряване на наличността, производителността и сигурността на приложенията. Компанията изпълнява своята дейност в 76 локации, разположени в 43 държави, като сред клиентите ѝ  са 48 от компаниите във Fortune 50, десетте водещи телеком оператора в цял свят и водещите 15 търговски банки в САЩ.

„С голяма радост приехме това отличие. За нас то е още едно доказателство за изключителното сътрудничество с F5 в България. Техните решения успешно намират приложение сред водещи банкови институции, телекоми, електроразпределителни дружества, държавната администрация и много частни компании в страната. Благодарим за оказаното доверие. Ще се радваме занапред да развиваме още повече съвместната ни дейност“, каза Александър Стаменов, регионален мениджър в CLICO България.


ЕТИКЕТИ: CLICO България | Югоизточна Европа | Информационни технологии | Информационна сигурност 


Всички новини от България

Няма публикувани коментари
Влез за да коментираш


Интервю

11.06.2024  Валентин Николов, изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй”
Днес повече от всякога светът се нуждае от ядрена енергетика
Пълен текст

Събития

Няма въведени записи в тази категория!

Анкета

С какво транспортно средство стигате до работните си места?